DOE MEE AAN DE CROWDFUNDACTIE

Draag een steentje bijBekijk de video

Hoogeveense kunstijsbaan weer een stap verder

Hoogeveense kunstijsbaan weer een stap verder
De presentatie vorige week van de plannen voor een nieuwe, overdekte ijsbaan in Hoogeveen heeft de tongen losgemaakt. De stichting heeft veel enthousiaste reacties ontvangen op de plannen; de animatiefilm van de ijsbaan werd in korte tijd zelfs meer dan 10.000 keer bekeken. De ambassadeurs voor de ijsbaan, burgemeester Karel Loohuis en ondernemers Ewout Klok en Wim van de Beld, werken ondertussen hard aan nog meer draagvlak bij bedrijven en organisaties.

Eigen broek ophouden
De stichting heeft de plannen bijna klaar. Gerard Fidom namens de stichting: ‘In het plan gaan we uit van een degelijke financiële basis waardoor de ijsbaan z'n eigen broek op kan houden. Wel hebben we eenmalig extra financiering nodig voor de bouw. Provincie Drenthe heeft aangegeven een deel bij te willen dragen aan een nieuwe ijsbaan in Drenthe. Rond 1 november bieden we het plan, met een innovatief en geheel energieneutraal concept, samen met de investeringsraming en de exploitatieopzet aan aan de provincie Drenthe.’

Presentatie plannen op 21 oktober
Op woensdag 21 oktober presenteert de stichting de plannen aan schaats- en ijsclubs en aan iedereen die verder belangstelling heeft. De bijeenkomst begint om 19.30 uur Maxx Sports & Events aan de Terpweg in Hoogeveen.

Informatie over de plannen en een impressie van de ijsbaan is te te vinden op kunstijsbaanhoogeveen.nl. U kunt ook vrienden worden met de Kunstijsbaan Hoogeveen op Facebook.

Uiteraard bent u van harte welkom bij de presentatie morgen!

Met vriendelijke groet,

 

Stichting Kunstijsbaan Hoogeveen e.o.


meer nieuws

Laatste ontwikkelingen


U kunt ons ook helpen via Social Media

U kunt ons steunen door het bericht te delen met vrienden uit jouw lijst.

Deel dit met je vrienden